İntern uygulaması dersi alacak olan öğrencilerimizin dikkatine!!!

Sevgili intern uygulaması dersi alacak olan öğrencilerimiz, 6 Şubat 2017 tarihinde intern uygulamasına başlayacağınız için aşağıdaki işlemleri acilen yapmanız gerekmektedir:
Ders kayıtları ve sigorta işlemleri ile ilgili yapacağınız işlemler:
1. Ders kaydınızı yapınız (30 Ocak-1 Şubat 2017 tarihinde)
2. Sigorta evraklarınızı acele posta servisi ile Fakültemize gönderiniz (En geç 03.02.2017 tarihine kadar).
NOT: Posta ücreti öğrenci tarafından karşılanacaktır!!!
(Sigorta evrakları: Üzerinde fotoğrafınız olan Zorunlu Birim Dışı Uygulama Çizelgesi eksiksiz, hatasız ve okunaklı bir şekilde doldurulmuş ve imzalanmış olmalı, nüfus cüzdanı fotokopisi)
(Posta adresi: Alıcı: Şeref KOCADERE. Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, Kampus/ANTALYA)

Ek
Zorunlu Birim Dışı Uygulama Çizelgesi